Tidsbokning

Ta chansen att leva ut dessa hemliga sexfantasier Du kanske haft ibland. Vad jag vill erbjuda Dig är en ny sorts upplevelse, en annorlunda form av sensualitet. Erotiska rollspel, och särskilt doktorslekar, har funnits i alla tider, men på senare år har de blivit mer kända och populära. Detta är ett bra tillfälle för Dig att få bekanta Dig med denna spännande och lekfulla variant av erotik.

Du behöver inte se ut på något särskilt sätt för att få delta. Det räcker med att Du uppfyller mina enkla grundkrav (ej äldre än 45 år, ej överviktig) samt att Du är frisk och renlig. Även blyga eller oerfarna kvinnor kan med förtroende vända sig till mig. Jag har särskilt god hand med den kategorin patienter.

Vill Du vara med på en sensuell gynundersökning allt Du behöver göra är att maila till mig på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och anmäla Ditt intresse. Var god tala om hur gammal Du är, samt Din längd och vikt.

När jag fått Din anmälan kommer jag att ställa ett antal frågor till Dig angående vilka saker Du har testat och vilka Du är intresserad av att testa på det erotiska området. Med hjälp av Dina svar kommer jag att kunna lägga upp en behandlingsplan som passar just Dig. Sedan är det bara att välja en besökstid bland de som är lediga på den bokningslista Du kommer att få av mig.

Min mottagning ligger mycket centralt i Stockholm. Det är lätt att ta sig till mig oavsett var Du kommer ifrån. Jag kan ta emot patienter flera kvällar i veckan, vissa dagar kan jag även ta emot besök på dagtid. En typisk undersökning brukar ta ett par timmar. Det finns möjlighet att göra återbesök om Du vill komma tillbaka för att testa ännu mer.

Var vänlig notera att jag inte erbjuder någon form av vård eller behandling. Är Du i behov av medicinsk behandling eller rådgivning, ska Du givetvis vända Dig till den reguljära vården.

Ditt besök hos mig är ett rent privat ärende som bara angår Dig och mig. Jag har tagit emot många nöjda besökare sedan 10 år tillbaka, och är känd för att vara mycket seriös och diskret. Du är i trygga händer om Du kontaktar mig.

Jag önskar Dig välkommen till mina erotiska lekar och ser fram emot att kunna berika Ditt sexliv med en annorlunda upplevelse!


<Föreg. sida Nästa sida>