Sensuell gynundersökning

Har Du haft erotiska fantasier som handlat om läkarbesök? Har Du någonsin undrat hur det skulle kännas att få hela Din kropp ordentligt inspekterad av en nyfiken doktor? Du är inte ensam om den sortens fantasier och jag kanske kan hjälpa Dig att förverkliga dem. På den här webbsidan hittar Du information om de mycket speciella undersökningar jag erbjuder.

Jag som kallar mig Doctor Splendid är en trevlig och kultiverad äldre man som gillar erotiska rollspel och har haft doktorslekar som speciellt intresse i många år. Jag har viss medicinsk utbildning och vet hur man undersöker en kvinnas kropp på ett professionellt sätt. Nu kan Du dra fördel av mina kunskaper inom ramen för en privat erotisk lek.

Jag kallar min lek för "sensuell gynundersökning" och den är mycket annorlunda jämfört med en vanlig gynkontroll hos en legitimerad gynekolog. Vad jag vill erbjuda Dig är först och främst en spännande sensuell upplevelse som troligen inte liknar något Du varit med om förut. Vi kommer att tillsammans göra en lustfylld upptäcktsfärd genom hela Din kropp. Du kommer att få en realistisk upplevelse av att vara i händerna på en erfaren doktor som kommer att granska på ett mycket ingående sätt Dina mest intima hemligheter.

Min främsta drivkraft är ett äkta intresse för den kvinnliga kroppens fascinerande mysterier. Genom att ställa upp på en undersökning hjälper Du mig att fördjupa mina kunskaper och erfarenheter inom detta område. Därför är mina gynundersökningar helt kostnadsfria.

Jag är en mycket diskret person som tar mina besökares personliga integritet på stort allvar. Det är många kvinnor från alla samhällsklasser och med väldigt varierande privata förhållanden som under årens lopp har gett mig förtroendet att bli mina patienter. Du kommer att få vara helt anonym vid ett eventuellt besök hos mig. Allt jag behöver veta om Dig är Din e-mailadress.

Jag har några enkla krav på Dig som vill delta: Du får inte vara äldre än 45 år, och Du får inte vara överviktig. Hur Du ser ut i övrigt spelar inte så stor roll. Jag förutsätter att Du är frisk och renlig. Är Du minderårig kan jag tyvärr inte ta emot Dig.

Jag är bosatt i Stockholm, men tar emot patienter från hela landet. Det är många nyfikna tjejer som kombinerar en tjänsteresa eller semesterresa till Stockholm med ett litet besök hos Doctor Splendid. Du kanske också vill krydda Din vistelse i storstaden med ett litet sensuellt äventyr utöver det vanliga? En typisk undersökning brukar ta ett par timmar.

Kvinnor bokar tid hos mig av olika anledningar. För vissa av dem är detta ett sätt att förverkliga en erotiskt betonad fantasi de kanske haft i många år. Andra ser mina sensuella gynundersökningar som en möjlighet till ökad kännedom om sin egen kropp. Så finns även de som söker sig till mig av ren nyfikenhet, för att få veta "hur det känns". Oavsett vilka som är Dina egna motiv, kan Du räkna med att ett besök hos mig kommer att vara en spännande erfarenhet, som kommer att ge Dig en förnyad livslust...

Välkommen snart!


<Startsida Nästa sida>