Sensuell gynundersökning
Sensuell gynundersökning - Medium
Sensuell gynundersökning - Large

Sensuell gynundersökning

Har Du haft erotiska fantasier som handlat om läkarbesök? Har Du någonsin undrat hur det skulle kännas att få hela Din kropp ordentligt inspekterad av en nyfiken doktor? Du är inte ensam om den sortens fantasier och jag kanske kan hjälpa Dig att förverkliga dem.

Jag som kallar mig Doctor Splendid är en trevlig och kultiverad äldre man som gillar doktorslekar och har under många år bedrivit ett erotiskt rollspel kring detta tema. Mitt rollspel heter "Sensuell gynundersökning" och spelreglerna är enkla: Helt okända kvinnor, som bokat tid via mejl, kommer till min mottagning under fullständigt anonyma former för att i rollen som "patienter" låta mig undersöka deras kroppar så ingående jag vill. I rollspelet kan också ingå att jag får testa och bedöma deras sexuella egenskaper.

För att göra rollspelet så trovärdigt som möjligt har jag inrett min lägenhet i centrala Stockholm så att den liknar en liten privat läkarmottagning. Jag har en äkta gynstol och helt professionella medicinska instrument. Utan att vara läkare i vanliga livet har jag en medicinsk utbildning och många års erfarenhet av arbete inom vården. Allt detta bidrar till att ge mina besökare ett realistiskt intryck av att vara i händerna på en riktig doktor.

En sensuell gynundersökning är mycket annorlunda jämfört med en vanlig gynkontroll. Vad jag vill erbjuda Dig är först och främst en spännande sensuell upplevelse som troligen inte liknar något Du varit med om förut. Vi kommer att tillsammans göra en lustfylld upptäcktsfärd genom hela Din kropp. Undersökningen är ett ömsesidigt nöje och är därför helt kostnadsfri.

Det bästa av allt är att Du som patient hos mig kan få leva ut Dina mest förbjudna fantasier under trygga förhållanden. Jag är en mycket diskret person som inte är intresserad av att veta vem Du egentligen är. Det är många kvinnor från alla delar av samhället som under årens lopp har gett mig sitt förtroende och valt att ställa upp på en undersökning.

Jag är bosatt i Stockholm, men tar emot patienter från hela landet. Det är vanligt att tjejer som av olika anledningar ska åka till storstan passar på att boka ett litet besök hos Doctor Splendid. Du kanske också vill krydda Din vistelse i Stockholm med ett sensuellt äventyr utöver det vanliga?

Jag har några enkla krav på Dig som vill delta: Du får inte vara äldre än 50 år, och Du får inte vara alltför överviktig. Hur Du ser ut i övrigt spelar ingen större roll. Jag förutsätter att Du är frisk och renlig precis som jag själv. Är Du minderårig kan jag tyvärr inte ta emot Dig.

Kvinnor bokar tid hos mig av olika anledningar. För vissa av dem är detta ett sätt att förverkliga en erotisk fantasi de kanske haft i många år. Andra ser mina sensuella gynundersökningar som ett sätt att utforska nya sidor av sin egen sexualitet. Oavsett vilka som är Dina egna motiv, kan Du räkna med att ett besök hos mig kommer att vara en spännande erfarenhet. Du kommer att upptäcka att det kan vara en mycket uppeggande känsla att vara i händerna på en nyfiken äldre doktor som vill ta reda på allt som finns att veta om Din kropp.


<Startsida Nästa sida>
Sensuella gynundersökningar
Sensuella gynundersökningar - Medium
Sensuella gynundersökningar - Large