Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Fallet Annika

Herrmiddag med servitris

En dag förra sommaren fick jag ett mail från en kvinna som sa att hon var 36 år och hette Annika. Hon sa att hon hade varit på sensuell gynundersökning hos mig ett par år tidigare, och ville komma på återbesök. Men den här gången hade hon en speciell fantasi som hon ville förverkliga. Hon ville gärna bli undersökt av två läkare, som tillsammans skulle gå igenom hela hennes kropp, i syfte att få reda på om hon var välskapt och lämpad för sex.

Båda läkarna skulle prata med varandra hela tiden och kommentera hennes kropp, samtidigt som de tillsammans granskade och kände på alla delar av henne. De skulle också "testa" hennes sexuella förmåga, genom att turas om att penetrera henne i olika ställningar och berätta för varandra hur det kändes. Hon hade själv hittat på nätet en annan man som ville ställa upp på det här rollspelet... fick de komma till mig?

Jag gick med på hennes önskemål och en eftermiddag i början på sommaren kom hennes manliga bekanta hem till mig för att få låna läkarkläder av mig och få en snabb instruktion om hur han skulle bete sig. Han var i 35 årsåldern och vi kom överens om att han skulle spela rollen av en yngre läkarkandidat som var på utbildning hos mig och behövde få lite träning i hur man undersöker en kvinnas kropp.

En halvtimme senare kom själva patienten till min mottagning. Det visade sig vara en mycket attraktiv kvinna, med en smal, spänstig och välformad kropp. Jag lyckades dock inte känna igen henne, trots att hon sagt till mig att hon hade varit hos mig en gång tidigare. Jag har ända fram till idag inte kunnat dra mig till minnes hennes första besök. Antagligen rörde det sig om en helt vanlig undersökning av den sorten jag utfört på tiotals kvinnor, och detta är anledningen till att hon inte fastnade i minnet på mig, trots att hon verkligen är en mycket tilldragande kvinna.

Vi lekte alla tre den lek som Annika hade fantiserat om. Den yngre mannen hon hade tagit med sig visade sig vara en trevlig kille som var lyhörd, avslappnad, och lätt att samarbeta med. Tillsammans lyckades vi bjuda Annika på en skön erotisk fest där hon fick hela sin kropp noga granskad och inspekterad av två nyfikna läkare som ständigt kommenterade för varandra vad de såg och vad de kände, och som avslutade undersökningen med att tillsammans testa patientens hål med sina kukar... precis som hon hade önskat sig :)

Några veckor senare hörde Annika av sig igen. Hon ville tacka för det erotiska rollspel hon hade fått vara med om. Hon hade blivit mycket nöjd med det. Och hon ville nu berätta om en annan, ännu mer vågad fantasi hon hade... någonting hon hade gått och drömt om i åratal, i största hemlighet. Hon fantiserade om en herrmiddag på något avsides lantställe där några högt uppsatta, kostymklädda herrar skulle samlas för att njuta av god mat och god vin, och diskutera världens affärer sinsemellan. Annika skulle vara ensam servitris på denna fina middag. Hon skulle vara klädd i traditionell svartvitt maid-dräkt, med den enda skillnaden att hon skulle ha en ansiktsmask på sig under hela kvällen, för hon ville skydda sin anonymitet.

Flitig och tjänstvillig skulle hon ta hand om all servering, hon skulle ständigt se till att dessa eleganta herrar alltid fick vad de önskade i fråga om mat och dryck. Som ensam kvinna på stället skulle hon dra till sig många nyfikna blickar från matgästerna. De skulle börja ta sig friheter med henne. De skulle bli mer och mer närgångna ju senare kvällen blev, och allting skulle sluta med att gästerna skulle få njuta inte bara av den goda maten som servitrisen serverade, utan även av hennes kropp ;)

Detta var en erotisk dröm som Annika hade burit inom sig under flera år nu, men inte vågat tro att den kunde bli verklighet. Men nu, efter att ha gjort senaste besöket hos mig, kände hon att hon hade utvecklats på det erotiska planet... hon hade blivit modigare och kände sig beredd att försöka förverkliga sin mest förbjudna dröm... hon frågade mig om jag kunde hjälpa henne med det.

Jag älskar att förverkliga kvinnors erotiska drömmar, detta är en av de främsta anledningar till att jag bedriver min verksamhet som Doctor Splendid. Så jag kände genast en önskan att hjälpa Annika att göra verklighet av sin dröm. Men jag kände samtidigt att detta var ett projekt som var lite för stort för mig ensam att kunna genomföra. Så jag tog kontakt med en gammal vän till mig, en duktig Master som i likhet med mig gillar raffinerade erotiska lekar, men som dessutom har erfarenhet av väldigt avancerade rollspel med flera personer inblandade. Denna vän, som i vanliga livet är en mycket framgångsrik och respekterad advokat, gillade Annikas fantasi och blev lika intresserad som jag av att förverkliga den.

Under hela sommmaren 2011 höll han och jag tillsammans på med planeringen och förberedelsen av detta rollspel, som var ovanligt krävande och påkostat. Det var middagsdeltagare som skulle rekryteras, fin mat och dryck som skulle göras iordning, nödvändig rekvisita som skulle införskaffas, ja tusen små och stora detaljer som måste klaras av om en fantasi som Annikas ska kunna bli verklighet... detta var det mest krävande erotiska projekt jag någonsin varit inblandad i. Men till slut, en vacker ljummen dag i början på hösten, när marken började täckas av gyllene höstlöv, stannade ett par bilar utanför Masterns hus, i ett vackert skogsområde en bit utanför Stockholm, och ur bilarna steg en handfull elegant klädda middagsgäster. Inne i Masterns hus väntade redan ett fint dukat matbord och en söt servitris i prydlig maid-dräkt som darrade av nervösitet och förväntan :)

Annika fick vara med om den spännande herrmiddag som hon under flera år hade drömt om. Hon fick gå runt och flitigt betjäna oss kostymklädda herrar som samlades kring bordet. Hon fick lägga fram utsökta maträtter, och hälla vin i våra glas. Men hon fick också visa oss sina bröst och låta oss känna och smaka på dem så ofta vi ville. Hon fick stoppa små punschflaskor i fittan, för att värma upp dem åt oss. Hon fick lägga sig naken på matbordet och låta oss täcka henne med jorgubbar och vispgrädde, som vi sedan åt direkt på hennes mage och bröst. Och middagen avslutades med att servitrisen bands fast vid bordet och herrarna i sällskapet fick förlusta sig på alla sätt de ville med hennes kropp.

Det blev en mycket lyckad och minnesvärd herrmiddag, en fest för alla sinnen. Vår kåta servitris blev helt nöjd och belåten med behandlingen... och strax innan det blev dags för alla deltagare att färdas hem, tog hon helt oväntat av sig masken och gav sig tillkänna för oss. Hon kände sig trygg med oss, hon visste att alla närvarande var diskreta gentlemän, och hon fick lust att berätta för oss något om vem hon var i verkliga livet. Det visade sig att hon var en högt uppsatt företagsledare. Hon drev ett företag med många anställda och verksamhet i flera europeiska länder. Hon var så långt man kunde tänka sig den lydiga undergivna servitrisen vars roll hon hade spelat den här kvällen. Hon var en självsäker och dominant kvinna, van att bestämma över andra. Men i sina erotiska drömmar gillade hon att vara en helt annan person. Hon gillade att vara lydig och känna sig utnyttjad. Det var därför hon under många år hade burit inom sig denna udda servitrisfantasi som vi denna höstkväll hade omvandlat till verklighet.


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large