Du kan tänka Dig en sensuell gynundersökning som en liten teaterföreställning som vi spelar för oss själva. Du ska spela rollen av min patient och jag ska vara en äldre erfaren läkare. Du har kommit till mig för att Du vill ta reda på om Du är frisk, välskapt och lämpad för sex, och jag gör alla undersökningar som jag anser är nödvändiga för att ta reda på det. Det betyder att jag kommer att inspektera Din kropp på ett mycket ingående sätt.

Du kommer att upptäcka att det kan vara en mycket uppeggande känsla att vara i händerna på en nyfiken doktor som gärna vill ta reda på allt som finns att veta om Din kropp.

En del av mina patienter har en undergiven läggning som de gärna vill utforska. Då kan jag krydda rollspelet med inslag av dominans, bondage eller smisk. Det är också vanligt att mina besökare gärna vill bli tillfredsställda på olika sätt innan de lämnar min mottagning. Då brukar jag se till att de blir nöjda. Vilka saker jag får och inte får göra med Dig om Du besöker mig är något vi kan komma överens om i förväg.

På följande rader kan Du läsa en berättelse jag skrivit om hur en sensuell undersökning kan gå till. Berättelsen vänder sig till alla sorters kvinnor, därför har jag inte tagit med några avancerade sexlekar eller dominanslekar. Dessa varierar mycket från patient till patient. Se denna beskrivning som ett enkelt exempel på hur ett besök hos mig kan se ut. Men sedan är det upp till Dig att använda Din fantasi när Du läser berättelsen, och lägga till de lite hetare lekar som Du kanske vill ska ingå i Din egen behandling ;)

Sensuell gynundersökning

Jag inleder det hela med en kort intervju. Du får vara beredd på att svara på ett antal frågor som kan vara mycket intima, och som handlar om Din kropp, Dina sexuella vanor och Dina sexfantasier. Glöm inte att Du besöker mig under anonyma former och att jag egentligen inte vet vem Du är. Detta gör det möjligt för Dig att anförtro mig saker som Du i vanliga fall aldrig skulle berätta för någon.

Nästa steg blir att palpera, dvs. känna på Dina bröst. Du får ta av Dig på överkroppen och jag börjar utforska Dina bröst mycket noggrant med mina händer. Jag känner hela tiden efter om det finns några knutor i Dina bröst, eller om hela bröstvävnaden känns som den ska, mjuk och smidig.

Sedan vill jag ta temperaturen på Dig. Jag föredrar rektaltermometrar. Jag ser till att Du lägger Dig på magen och att Du drar ner Dina trosor så att Du ligger med blottad stjärt framför mig. Jag drar isär Dina skinkor så att Din analöppning blir synlig för mig. Den behöver smörjas så att termometern kan glida in i Dig utan några obehag. Jag häller en liten klick glidmedel direkt på Ditt stjärthål, tar på mig en handske och gnider in glidmedlet med ett finger. Sedan trycker jag varsamt in termometern i Din analöppning och avläser Din kroppstemperatur.

Snart blir det dags för Dig att kliva upp i min gynstol och dra upp Dina ben så att Ditt underliv blottas helt för mig. Jag drar isär Dina blygdläppar och synar med van blick Dina yttre könsdelar. Efter en stunds inspektion av detta känsliga område konstaterar jag till slut att allting ser ut som det ska göra. Det mjuka kött som glänser mellan Dina blygdläppar har en fin rosa färg som vittnar om en välmående slida.

Nästa moment i undersökningen är att mäta djupet på Din slida. Jag vill veta hur långt man kan tränga in i Dig med ett finger. Jag tar på mig ett par nya latexhandskar och smörjer fingrarna omsorgsfullt med glidmedel. Jag trycker försiktigt in ena fingerspetsen i Din hala springa. Sedan kör jag in hela fingret i en enda bestämd rörelse. Du känner hur det behandskade fingret glider hela vägen in i Dig, till dess att det nuddar botten av Din slida. Det är en lite ovanlig känsla, men inte direkt obehaglig.

När jag ändå är inne i Dig med ett finger, vill jag passa på att testa styrkan och spänstigheten i Dina vaginala muskler. Jag talar om för Dig att knipa med slidan så hårt Du kan. Jag känner noga efter hur Du kramar om mitt finger. Jag säger åt Dig att slappna av och sedan klämma åt runt fingret igen. Jag upprepar detta test till dess att jag kan berätta för Dig hur stark muskulatur Du har i och kring slidan.

Nästa sak jag vill kontrollera är hur tänjbar och elastisk Din slida är. Hur många fingrar kan man köra in samtidigt? Jag börjar med att pressa in två av mina väl insmorda fingrar. Detta kan man göra med alla patienter, hur trånga de än är. Sedan provar jag att sakta trycka in ännu fler fingrar, till dess att Du talar om för mig att Du känner Dig ordentligt fylld och inte orkar ta emot mera. Är Du inte alltför trång kommer jag att kunna trycka in hela handen.

Jag vill också undersöka hur Din slida beter sig när den blir penetrerad. Jag har en uppsättning stavar och andra leksaker i varierande former och storlekar, som jag vill prova på Dig. Här måste Du kliva av gynstolen och växla mellan olika ställningar, både stående och liggande, medan jag tränger in i Dig med olika redskap. Du får visa för mig att Du är duktig på att ta emot, och att Du rör Dig på rätt sätt, så att det känns skönt för Din partner.

För att undersökningen ska vara fullständig, måste jag också titta in i botten på Din slida med blotta ögat. Jag kan ibland använda mig av ett medicinskt instrument för att vidga ut Ditt hål, men jag använder oftast en mer naturlig metod. Jag masserar och töjer ut Din slidmynning med fingrarna, för att få den att öppna sig så mycket det går. Du medverkar mycket aktivt vid denna del av undersökningen. Kniper och pulserar med Dina intima muskler enligt mina anvisningar, samt vrider och vänder på Din kropp tills vi hittar den mest lämpliga ställningen, där Din slida gapar maximalt. Då lyser jag in i Ditt vidöppna hål med en lampa, och noga studerar hur Du ser ut inuti.

Nästa moment i programmet är en analinspektion. Jag vill utforska Ditt anus med ett finger. Jag går naturligtvis mycket varsamt tillväga, nyckeln till det hela är att få Din slutmuskel att slappna av så mycket som möjligt. Jag smörjer min handske med rikliga mängder glidmedel. Sedan masserar jag Ditt stjärthål lätt och sakta med fingret. Jag håller på en bra stund, till dess att jag känner att ringmuskeln ger efter och att Din analöppning är beredd att ta emot mig. Då låter jag fingret glida in i Ditt anus ända ner till skaftet och känner mig försiktigt omkring, inne i Din mjuka tunnel.

Nu återstår bara ett sista moment i undersökningen: Jag vill att Du lämnar ett färskt urinprov. Jag tar fram ett stålkärl och talar om för Dig att Du ska kissa i kärlet. Jag vill se Din urinstråle. Du får stå bredbent över kärlet och släppa ut Ditt kiss. Jag håller stålkärlet rätt på plats under Ditt skrev och övervakar mycket noggrant hur Du urinerar.

Därmed är den sensuella gynundersökningen avklarad. Du kan om Du vill ta en svalkande dusch. När Du promenerar iväg från min mottagning, har Du en speciell känsla av välbefinnande i hela kroppen. Bli inte förvånad om Du känner Dig mer lustfylld, mer levande än Du gjort på länge... Du har just varit med om en annorlunda sensuell upplevelse som kommer att kittla Dina sinnen och inspirera Din fantasi under lång tid framöver...