Här finner Du svaren på de vanligaste frågor jag får angående mina gynundersökningar. Finns det någonting Du fortfarande undrar, är Du välkommen att maila mig på adressen: doctorsplendid@live.se


Vad kostar denna undersökning?

Mina gynundersökningar är ett ömsesidigt nöje och är helt gratis. Det finns inget vinstsyfte bakom min verksamhet.


Är Du en riktig doktor?

Nej, det är jag inte. Detta är inget annat än en privat erotisk lek. Men jag har lång erfarenhet av detta rollspel och kommer att ge Dig en realistisk upplevelse av att vara i händerna på en nyfiken doktor.


Hur länge har Du hållit på med dessa undersökningar?

Jag firar i år mitt 15-års jubileum som Doctor Splendid.


Hur många patienter har Du haft?

Jag har tappat räkningen för länge sedan, men uppskattningsvis mellan 100 och 200.


Hur ser Doctor Splendid ut?

Jag är 64 år, 180 cm lång, och väger c:a 83 kg. Jag har svart hår och bruna ögon. Jag har ett välvårdat maskulint utseende.


Är tjejerna på bilderna Dina egna patienter?

Nej, bilderna på denna hemsida är enbart avsedda som illustrationer till mina texter och tjejerna på bilderna har inget med mina undersökningar att göra. Mina riktiga patienter fotograferar jag aldrig. Däremot är jag med på flera av bilderna, det är jag själv som har poserat för dem.


Har Du sex med patienterna?

Ibland och ibland inte. Det beror på vilka vibrationer som uppstår mellan patienterna och mig när jag undersöker dem. Det beror också på vilka gränser de har sagt i förväg att de vill ha när de besöker mig.


Var ligger Din mottagning och hur ser den ut?

Jag bor mycket centralt på Kungsholmen i Stockholm. Jag har inrett min bostad så att den liknar en liten privat läkarmottagning. Blivande patienter kan på begäran få se bilder av hur min mottagning ser ut.


Har Du en riktig gynstol?

Ja, det har jag.


Har Du äkta gyninstrument?

Jag använder gyninstrument av samma sort som finns på vanliga gynmottagningar. Jag kompletterar detta med en samling sexleksaker i alla tänkbara former och storlekar. Dessutom har jag en samling smisk- och bondageredskap, för de av mina patienter som gillar bdsm-lekar.


Kommer Dina instrument att vara ordentligt rengjorda?

Jag lägger ner mycket omsorg för att mina undersökningar ska vara så riskfria som möjligt, inte minst ur hygienisk synvinkel. Där har jag stor nytta av de medicinska kunskaper jag ändå har.

Alla mina instrument blir ordentligt rengjorda efter varje besök. Först blir de noggrant diskade och sedan blir de desinficerade genom kokning. Detta är en mera effektiv rengöringsmetod än att enbart torka av instrumenten med sprit.


Kan Du tänka Dig sätta kateter på mig? Eller sy mig i underlivet?

Nej, absolut inte. Det vore oetiskt av mig att göra ingrepp på patienterna som är förbehållna riktig vårdpersonal i riktiga vårdsituationer. Jag håller mig till enkla, trevliga, sköna doktorslekar, som att titta in i Dig med hjälp av gyninstrument. Vet man vad man sysslar med är detta inte farligare än att ha vanligt samlag.


Jag är en kille som gärna vill bli undersökt av Dig

Jag beklagar, men jag är endast intresserad av att undersöka kvinnor.


Tar Du emot par?

Ja, seriösa par där kvinnan vill bli undersökt är välkomna att kontakta mig. Mannen får gärna titta på eller hjälpa till.


Får min man fotografera medan Du undersöker mig?

Ja, det får han. Bara han undviker att ta ansiktsbilder på mig.


Vi är två tjejkompisar som vill bli undersökta samtidigt

Ni är hjärtligt välkomna :)


Jag har en fantasi om att bli undersökt av läkare och sjuksköterska

Jag kan på begäran låta mig assisteras av en kvinnlig sjuksköterska. Hon är 38 år, lite lesbisk och tyvärr inte så noga med yrkesetiken ;)


Jag är inte så snygg. Är detta ett hinder?

Nej, absolut inte. Du behöver inte vara speciellt snygg för att få vara med på mina undersökningar. Det räcker med att Du uppfyller mina enkla inträdeskrav.


Jag är intresserad, men jag är väldigt blyg

I så fall tillhör Du en kategori patienter som jag är mycket förtjust i och är bra på att ta hand om. Försök att hitta modet att boka en tid hos mig trots Din blyghet. Jag har en förmåga att inge trygghet och Du kommer att märka att mycket av Din rädsla ebbar ut med en gång så fort vi träffats.


Jag vill så gärna, men vågar inte komma till Dig

Deta är ett problem som jag har lätt att förstå, för det har sina risker att träffa okända på nätet. Även om jag vid det här läget kanske inte är så okänd.

Jag har insett att trygghets- och säkerhetsfrågor är mycket viktiga när man sysslar med den här sortens rollspel, och lagt ner mycket tid och energi på att ta fram regler och rutiner som gör att mina patienter kan känna sig trygga i mina händer.

Det kanske underlättar att tänka på att Du är helt anonym som patient hos mig. Jag kommer aldrig att veta vem Du egentligen är och Du behöver aldrig träffa mig igen om Du inte själv vill det. Jag kontaktar aldrig mina patienter efter att de varit hos mig. Jag överlåter åt dem själva att höra av sig igen om de vill.

Du kan gärna låta någon väninna göra Dig sällskap till min mottagning, om detta känns mer betryggande för Dig. Hon kan följa med Dig ända fram till min dörr, och hämta Dig efteråt. Det går också bra at ringa till en vän när Du är hos mig och berätta hur det går.

Känn Dig fri att skriva till mig och tala om för mig om det finns något mer jag kan göra för att underlätta för Dig, så att Du vågar vara med på en sensuell undersökning.


Vad händer om jag ångrar mig när jag är hos Dig?

Det finns många anledningar varför en besökare kan tänkas vilja avbryta en sensuell undersökning helt eller delvis. Jag kommer naturligtvis att respektera Din önskan.

För Din säkerhet använder jag mig under detta rollspel av s.k. "safewords", ett bra sätt att styra en erotisk lek som är vanligt förekommande inom bdsm-världen.

Dina två safewords är "gul" och "röd". Säger Du "gul" till mig, kommer jag att tillfälligt avbryta rollspelet och fråga Dig vad som är felet. Det kan exempelvis röra sig om att någonting jag gör med Dig känns obehagligt. När felet är åtgärdat, fortsätter vi med rollspelet.

Säger Du "röd" till mig, betyder det att hela undersökningen känns fel för Dig. Då kommer jag att omedelbart avbryta rollspelet och tacka Dig för Ditt besök. Jag kommer inte att ställa några onödiga frågor.


Jag har hittat en dubbelgångare av Dig ute på nätet

Jag har inte bara en, utan flera dubbelgångare. Jag har hållit på med läkarrollspel sedan 15 år tillbaka, och är en av de mest kända. Mina kontaktannonser och undersökningsberättelser har blivit lästa av tiotusentals män och kvinnor över hela Sverige. Så det kanske inte är konstigt att en del har tagit efter min stil, mina idéer och mina undersökningsmetoder.

Jag var ganska ensam på fältet när jag började annonsera om mina doktorslekar. Numera finns det många som erbjuder liknande behandling. En del är kopior av mig, andra är mera självständiga. En del kan vara lika seriösa som jag, medan andra är rena bedragare. Det är i grunden bra att sensuella gynundersökningar har blivit populära hos många, men jag rekommenderar Dig, som är nyfiken på att testa, att ha stor försiktighet när Du väljer doktor.