2013
jan feb mar apr
maj jun jul aug
sep okt nov dec
2011
jan feb mar apr
maj jun jul aug
sep okt nov dec
2008
jan feb mar apr
maj jun jul aug
sep okt nov dec

Lagom till firandet av mitt 10-årsjubileum som Doctor Splendid har jag bestämt mig för att starta denna blogg. Den kommer att handla om mina "sensuella gynundersökningar", dessa spännande erotiska rollspel där helt okända kvinnor kommer till min mottagning under anonyma former för att i rollen som "patienter" låta mig undersöka och testa deras kroppar så ingående som jag vill.

Denna lek har blivit väldigt populär och det är många nyfikna tjejer som under årens lopp har velat bli undersökta av mig. Jag skriver ibland privata journalanteckningar om de mycket intressanta kvinnor som hittar sin väg till min mottagning och de fantasifulla lekar som kan uppstå mellan oss. Det är en del av dessa anteckningar som jag nu publicerar, i hopp om att mina läsare och besökare ska finna någon inspiration i dem.

Mina patienter är öppensinnnade kvinnor som söker sig till mig för att under diskreta och förtroendefulla former testa nya upplevelser. Min främsta prioritering är att skydda deras anonymitet. Därför är deras namn naturligtvis påhittade. Även andra personliga detaljer kan vara modifierade för att göra det omöjligt att identifiera mina patienter. Men bortsett från detta är alla mina berättelser autentiska. Det är precis så det har gått till.


B l o g g i n d e x


Fallet Vera

Min sexiga sjuksköterska

Augusti 2013


Fallet Heidi

Söt och pilsk från Norrland

Juli 2013


Doctor Splendid - 10 år

En återblick

Maj 2013


Fallet Annika

Herrmiddag med servitris

September 2011


Fallet Eva

Analträning

Oktober 2008


Fallet Ida

En poetisk varelse

Januari 2008